Kamini - Cropellets

KAMINI
U PONUDI

ZA PAMETNO GRIJANJE

Cropellets Webshop
Cropellets Kalkulator uštede

RAVELLI

Ravelli kamini temelje se na ekološkoj ideji praćeni snažnom željom za inovacijama kako bi se povećala efikasnost a pri tome zadržala jednostavnost korištenja...

Proizvodi su podijeljni u četiri osnovne linije:

Kamini

Hydro linija kombinira zadovoljstvo vatre s praktičnom potrebom ravnomjernog grijanja prostora putem integriranja hydro linije na novi ili postojeći sustav centralnog grijanja.

Kamini

Air linija osigurava grijanje prostora u kojem se nalazi putem ispuha zraka uz gotovo nečujan rad.Kamini

Flow linija je pogodna za one koji žele ravnomjerno grijanje prostora bez korištenja radijatora a putem razvoda cijevi kojima se vrši distribucija topline u cijelom domu.

Kamini

Box linija pruža šarm kamina i jednostavnost korištenja putem ugradnje u zid čime se dobiva na prostoru, a odabirom maske može se savršeno uklopiti u vaš dnevni prostor i dati mu poseban ugođaj.

CROPELLETS

Cropellets kamin za centralno grijanje proizvod je koji sadrži sve elemente kotlovnice – to je prava kotlovnica u malom.

Nađite mu mjesto u svom dnevnom boravku – i toplina je u cijelom Vašem domu. Njegova snaga je 12 kW, a može grijati prostor veličine do 120 m².

Kamini Cropellets Novo!

EKOLINE - KOVAN

Nudimo Vam kamine proizvođača Ekoline-Kovan iz BiH, po razumnim cijenama.

Sobni kamini na pelete imaju europske certifikate CE i TGM. Izrađeni su po najvišim standardima kvalitete, funkcionalnosti, odabira materijala i elektronskih sastavnica.

Kamini

Centar peleta
Grabrić 17, Gradec 10340
Vrbovec

Cropellets d.o.o.
Grabrić 17, Gradec 10340
Vrbovec

tel: +385 1 6402 271
fax: +385 1 6402 273
e-mail: info@cropellets.hr